hu en de fr it ro nl sp cr
|
|
|
|

Körúti Apartmanok Budapest

Körúti Apartmanok 5. sz. Elza


1088, Pest, Budapest, Mikszáth Kálmán tér 4

Szállás-lakás kiadó Budapesten, címe: 1088 Budapest Mikszáth tér, a SOTE egyetemi könyvtára melletti épületben. Jó fekvésű lakás, közel a Kálvin téri metrómegálló, 83 troli, 47/49 villamos. A szállás a VIII kerület, Palota Negyedében helyezkedik el, annak sétáló utcájában. Itt találhatók még a Szinmüvészeti Föiskola, az ELTE, számos Budapesti klinika, a Szabó Ervin és a SOTE Könyvtára.
A lakás alkalmas 1-4 személy elszállásolására, ami  egy szoba + galéria, fürdő, hall és konyha, alapterülete 38 m2. A ház eklektikus stílusban épült 1894 ben, jelenleg kerületi védettség alatt áll, felújított, liftes. Közel van a: Transzplantációs, Szem, Bőr, Szív, Fogászati Klinikák, Andrássy Egyetem, a Horánszky u. és Vas u. Egészségügyi Továbbképző. 
Nem dohányzó apartman. Igénybe vehető ettől a naptól: 13./I./2018.
 
Kiadó Olcsó Szállás Budapesten, Felszerelés:
Fekvőhelyek: 1 francia ágy a galéria szintjén, 1 db. két személyes kanapé az alsó szinten. 
Liftes épület, műholdas TV, hajszárító, mikróhullámu sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, kenyérpirító, vasaló, gáztüzhely stb.. Törölköző és ágynemű használata, valamint a wi-fi Ingyenes.
 
Megjegyzés:
A lakásba házi állatot, a tulajdonos előzetes hozzájárulásával bevihető. Az ügyfél kérésére, transzfert biztosítunk a repülőtérről, NÉPLIGET Busz pu., Keleti pu., stb..
 
A Környék:
Kiadó körúti apartman Budapesten, a Transzplantációs Klinikánál, közel a Magyar Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Pázmány Péter, SOTE, ELTE, az Andrássy, a Református Egyetem, a Magyar Rádióhoz. Lakásaink a Józsefváros Palota Negyedében találhatók, egy városképi védelem alatt álló, 1894.-ban épült eklektikus palotában, a Mikszáth tér 4. sz. alatt, a Krúdy Gyula utca sarkán. Az Elza jelű apartman az épület III emeletén van, utcai-udvari, észak-dél fekvésű, világos csendes lakás, melyet a tulajdonos 2012.-ben részlegesen újított fel!
Könnyen elérhető minden fontos látványosság: Az Iparművészeti Múzeum, a Duna Korzó, Gellért Fürdő, Váci utca Nagy Csarnok, hajó állomás. Tömegközlekedéssel könnyen elérhetők a: Hősök tere, a Széchenyi Fürdő, a Parlament, Szent István Bazilika, stb. Kiváló szórakozási lehetőségek, Az utcában/környéken számos vendéglő, bankfiók, éjjel-nappali közért, patika, egyéb üzlet, romkocsma, színház stb., közel a Szabó Ervin Könyvtár, a Ráday, Váci, utca. A Krúdy Gyula utca 2009.-től sétáló utca lett.
 
Legrövidebb foglalási idő: 2 nap.  Áraink tartalmazzák az ÁFÁ.-t.
Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák, ennek mértéke a nettó szállásdíj 4%. val egyenlő és a helyszinen kell kifizetni.
Áraink minimum 2 éjszakás foglalásra vonatkoznak, ha kedves vendégeink csak egy éjszakát kívánnak foglalni, akkor az eredeti díjhoz 3.000 Ft felárat adunk hozzá. 

Beszélünk: English, Français, Deutsch, Magyar, Italiano, Română

 

Árak:

    1 2 3 4 5 6
Fontos tudnivalók
Kapcsolat
Név:
Sebestyén András
Telefon:
+36-309-148-459
SKYPE:
novarealestates

Üzenet küldés

Csatlakozzon
Tudnivalók
Házi szabályok:
 
1. Legkorábbi bejelentkezés időpontja 14.30. Legkésőbbi kijelentkezés időpontja: 10.30.
2. Lakásainkban tilos a dohányzás. 
3. A környéken a parlolásért fizetni kell, kivéve ünnepnapokon és pénteken 20.00.-tól hétfő reggel 8.00 .ig. 


 

Fogászati turizmus
Jogi tudnivalók
Jogi tudnivalók
Vissza a főoldalra